Laskimet.net
Laskimet.net
Edulliset laskimet ja laskinneuvonta samaan hintaan laskinten asiantuntijalta.


Keskustelupalstan ohjeet

Keskustelupalstamme koostuu kahdesta eri osiosta, jotka ovat Yleinen keskustelu ja Kysy laskimista.

Yleiseen keskusteluun voivat osallistua kaikki sivuillamme vierailevat. Yleiseen keskusteluun kirjoittaminen ei vaadi kirjautumista.

Kysy laskimista -osiossa voit esittää meille kysymyksiä laskimiin liittyen. Me vastaamme kysymyksiisi mahdollisimman nopeasti. Tämä osio on vain asiakkaittemme käytössä ja sen käyttäminen vaatii kirjautumisen palveluun. Käyttäjätunnus ja salasana toimitetaan asiakkaalle tilauksen yhteydessä.

Keskustelupalstan etusivu on seuraavan näköinen.Etusivulle saavuttaessa käyttäjälle on näkyvissä vain yleisen keskustelun aihepiirit (Laskinkeskustelu ja Muu keskustelu). Etusivulla käyttäjä voi valita joko kirjautumisen palveluun (vain asiakkaittemme käytössä) tai napsauttaa toista yleisen keskustelun aihepiireistä, jolloin aihepiirin keskusteluaiheet tulevat näkyviin.Uuden aiheen voit lisätä kirjoittamalla aiheen nimen, oman nimesi ja aiheeseen tulevan viestin tekstikenttiin ja napauttamalla tämän jälkeen lähetä-painiketta. Jos haluat lukea johonkin aiempaan aiheeseen liittyviä viestejä, napsauta aiheen otsikkoa (tässä tapauksessa esim. Laskingallup) ja saat kaikki aiheeseen liittyvät viestit näkyviin.Voit lisätä aiheeseen littyvän viestin kirjoittamalla nimesi ja aiheeseen liityvän viestisi tekstikenttiin ja napsauttamalla tämän jälkeen lähetä-painiketta. Takaisin etusivulle pääset napsauttamalla keskustelu-linkkiä keskustelupalstan yläosassa tai keskustelu-painiketta sivun yläosassa.

Lisäpalvelut asiakkaillemme

Tarjoamme tuotetukea asiakkaillemme tällä keskustelupalstalla Kysy laskimista -osiossa. Saadaksesi osion käyttöösi, sinun täytyy kirjautua palveluun. Napsauta etusivulla Laskinneuvonta-linkkiä palstan oikeassa yläreunassa ja pääset kirjautumislomakkeelle.Kirjoita tämän jälkeen tilauksen yhteydessä saamasi tunnukset tekstikenttiin ja napauta lähetä-painiketta. Tämän jälkeen muilta käyttäjiltä piiloitettu Kysy laskimista -osio tulee sinulle näkyviin palstan etusivulle.Kysy laskimista -osioon voit lisätä aiheita ja viestejä aivan samoin kuin yleiseen keskusteluun. Me vastaamme esittämiisi kysymyksiin mahdollisimman nopeasti.

Keskustelupalstan säännöt

Haluamme pitää keskustelupalstamme asiallisena ja käyttäjilleen mukavana. Tästä johtuen kirjoita asiallisesti ja vältä kirjoitusvirheitä, jotta toisten olisi mukavampi lukea viestejäsi. Muista myös kunnioittaa toisia keskustelijoita ja heidän mielipiteitään.

Jokainen kirjoittaja vastaa itse viestinsä sisällöstä. Sivuston ylläpitäjä poistaa epäasialliset kirjoitukset välittömästi.

Osto- ja myynti-ilmoituksia tai mainoksia saa palstalle laittaa vain Laskimet.netin luvalla.

Takaisin

Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.