Laskimet edullisesti laskinten asiantuntijalta

Pääsyopas 2020 ammattikorkeakoulutukseen

Pääsyopas 2020 ammattikorkeakoulutukseen edullisesti Laskimet.netistä. Edulliset laskimet ja laskinneuvonta samaan hintaan laskinten asiantuntijalta.

Tuoteryhmä: Kirjat
Saatavuus: Toistaiseksi loppu

Hinta: 49,90 €Pääsyopas 2020 ammattikorkeakoulutukseen -kirja meiltä edullisesti hintaan 49,90 euroa!

Pääsyopas 2020 ammattikorkeakoulutukseen -kirjan tiedot

Kustantaja: Tammertekniikka
Sivumäärä: 361
Painos: 1. painos
Julkaisuvuosi: 2020
ISBN: 978-952-7394-01-4

Lisätietoa Pääsyopas 2020 ammattikorkeakoulutukseen -kirjasta

Oletko pyrkimässä opiskelemaan insinööriksi, sairaanhoitajaksi, rakennusmestariksi, tradenomiksi, kätilöksi tai sosionomiksi? Pääsyopas 2020 ammattikorkeakoulutukseen on tehty sinua varten kun valmistaudut ammattikorkeakoulun valintakokeisiin!

Ammattikorkeakoulujen opiskelijavalinta on uudistunut

Ammattikorkeakoulujen opiskelijavalinta on uudistunut uudistuu voimakkaasti vuosina 2019-2020. Uudistuksessa yhdistettiin eri alojen valintakokeet AMK-valintakokeeksi. Tämä Pääsyopas 2020 ammattikorkeakoulutukseen -kirja on valmennuspaketti AMK-valintakokeen matemaattisten taitojen osioon, sekä matemaattis-luonnontieteellisten taitojen osioon. Suoritat valintakokeessa matemaattisten taitojen osion, jos haet tekniikan alan, liiketalouden ja tietojenkäsittelyn alan, luonnonvara-alan, matkailu-, ravitsemis- ja talousalan, merenkulun alan tai sosiaali-, terveys-, liikunta- ja kauneudenhoitoalan opiskelupaikkaa. Suoritat valintakokeessa matemaattis-luonnontieteellisten taitojen osion, jos haet paikkaa tekniikan alan koulutukseen kuten insinööri-, rakennusarkkitehti- tai rakennusmestarikoulutukseen.

Teoriaa, esimerkkejä ja monen tyyppisiä harjoituksia

Pääsyopas 2020 ammattikorkeakoulutukseen -kirjassa on sekä matemaattisten taitojen että matemaattis-luonnontieteellisten taitojen kertaavat teoriaosat ratkaistuine malliesimerkkeineen, harjoitustehtäviä vastauksineen, sekä pääsykoetyyppisiä monivalintatehtäviä. Osa tehtävistä on ryhmitelty harjoituskokeiksi. Matemaattis-luonnontieteellisessä osasta löytyy myös vanhoja tekniikan alan valintakokeita malliratkaisuineen.

Uudet valintakokeet eivät ole enää julkisia, niinpä kirja ei sisällä syksyn 2019 jälkeen pidettyjä valintakokeita eikä niiden tehtäviä. Kirja sisältää kuitenkin paljon valintakoetehtävien tyyppisiä tehtäviä niiltä osa-alueilta, joita ammattikorkeakouluun.fi-sivustolla ilmoitetaan, sekä sellaisilta osa-alueilta, joita kirjan tekijät näkevät tärkeiksi ammattikorkeakouluopintojen kannalta.Löydät Laskimet.netin myös Facebookista

Sivustolla käytetään evästeitä sivuston toimintojen tekniseen toteutukseen.
Evästeiden avulla ei kerätä käyttäjien selaustietoja.