Käytetyt laskimet

Laskimet.netistä tai Lahden Teho-Opetuksesta laskimen ostanut voi laittaa ilmoituksen myynnissä olevasta vanhasta laskimestaan käytetyt laskimet palstallemme. Ilmoituksen voi laittaa ainoastaan kolmen viikon sisällä laskimen ostamisesta. Yhtä ostettua laskinta kohden voi laittaa veloituksetta ilmoituksen yhdestä myytävästä laskimesta. Ilmoitus näkyy käytetyt laskimet -palstalla kuukauden ajan. Jos laskin myydään aikaisemmin, on ilmoittajan ilmoitettava siitä Laskimet.nettiin ilmoituksen poistamista varten. Käytetyn Laskimen myynti-ilmoituksen voit lähettää meille tällä lomakkeella Lisäämme sen myyntipalstallemme mahdollisimman pian.

Huom! Laskimet.net ei ole vastuussa näiden ilmoitusten kautta syntyneistä kaupoista eikä ilmoituksissa esiintyvistä virheistä tai niiden seurauksista. Vastuu laskinkaupoista ja ilmoitustietojen oikeellisuudesta on ilmoituksen lähettäjällä.

Kyseisellä palstalla myös Laskimet.net myy esittelykäytössään olleita uuden veroisia laskimia. Näiden osalta annamme pitkän takuun ja vastaamme tuotteiden kunnosta.

Muuten käytettyjen laskinten kauppamme on tarkoitettu vain yksityishenkilöille.


Käytetyt laskimet -palstalla ei ole tällä hetkellä ilmoituksia.


Laskimet.netin etusivulle.